October 18, 2024
Strada Popa Petre 24, București 030167
Actualitate Investitii Popular Trending

Bitcoin crește în ciuda datelor negative privind inflația SUA. Mt. Gox amână rambursarea. Ce urmează pe piața cripto?

Piețele cripto sunt în creștere, în ciuda faptului că datele recente privind inflația din SUA au arătat rezultate mixte. Criptoactivele au scăzut după ce datele privind indicele prețurilor de consum de joia trecută au fost peste așteptări pe toate planurile.

Cu toate acestea, datele privind indicele prețurilor de producție de vineri, mai scăzute decât se preconiza, au ajutat piețele cripto să anuleze pierderile anterioare. Acțiunile au beneficiat, de asemenea, de aceste date, indicii Dow și S&P 500 înregistrând noi maxime istorice, notează analistul eToro, Simon Peters.
Instrumentul CME FedWatch sugerează în prezent o probabilitate de aproape 87% ca Rezerva Federală să reducă rata fondurilor federale cu 25 de puncte de bază la următoarea reuniune din noiembrie. Fără îndoială, factorii de decizie vor urmări cu atenție datele economice care se vor publica până atunci, și care ar putea schimba cursul reducerilor potențiale ale ratei dobânzii.

Sui a avut una dintre cele mai mari creșteri săptămâna trecută, urcând cu 25%. Sui este un blockchain de tip layer-one conceput special pentru aplicații de înaltă performanță și scalabile.

Acesta a câștigat 350% de la minimele sale din august și a înregistrat o creștere a activității utilizatorilor datorită memecoins și stablecoin-ului USDC, acestea fiind recent acceptate pe rețeaua principală Sui.

Mt.Gox amână termenul de rambursare până în octombrie 2025

Echipa de recuperare a debitelor firmei Mt.Gox a anunțat joia trecută că termenul limită pentru rambursările către mulți creditori a fost prelungit cu încă un an, de la 31 octombrie 2024 la 31 octombrie 2025, acordând mai mult timp pentru cererile de recuperare nerezolvate în cadrul procedurii de faliment în curs.
Acest lucru ar putea fi văzut ca bullish pentru prețul Bitcoin, pentru că Bitcoin în valoare de miliarde de dolari (cu o potențială presiune de vânzare pe piețele cripto), care trebuiau să se întoarcă la creditori până la sfârșitul acestei luni acum nu se pot întoarce la acești creditori până anul viitor.

Potrivit platformei de analiză Arkham Intelligence, conturile asociate Mt.Gox dețin în prezent 44.905 bitcoin, cu o valoare de aproximativ 2,82 miliarde de dolari la prețurile actuale de piață.

Citește AICI despre celelalte evenimente majore din piața cripto și despre ce va urma

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X