May 22, 2024
Strada Popa Petre 24, București 030167
Actualitate Educatie

ASF, premiat. Peste 300.000 de elevi și profesori au trecut prin mâinile lectorilor Autorității

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a făcut o prioritate din educația financiară. Peste 300.000 de elevi, studenți și profesori au beneficiat de cursurile organizate gratuit de lectorii Autorității.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a primit, de la publicația Financial Intelligence, premiul pentru ” Forumul Educației Financiare și pentru consecvența și impactul acțiunilor ample de educație financiară”. Este încă o recunoaștere a muncii pe care lectorii Autorității o duc pentru creșterea nivelului de educație financiară în România. Până acum, de cursurile gratuite ale ASF au beneficiat 300.000 de elevi, circa 25.000 de studenți și peste 4.800 de profesori. ASF desfășoară peste 80 de cursuri de specialitate și merge în întreaga țară, în școli, licee și instituții publice.

Site-ul www.edutime.ro este unul dintre cele mai bine structurate platforme dedicate educației financiare, cuprinzând sfaturi despre cum trebuie gestionate finanțele familiei, mai ales din perspectiva celor trei piețe financiare nebancare: asigurări, pensii private și piața de capital. Specialiștii instituției au dezvoltat programe deja consacrate cum sunt Start2Play, Start2Learnm Laboratorul Acad. sau Welness Financiar.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X