July 25, 2024
Strada Popa Petre 24, București 030167
Actualitate Analize ASF Investitii Popular

Germania iese de pe Bitcoin, moneda pierde 14% din valoare în ultima lună. Ce urmează pe piața cripto

Bitcoin a scăzut cu aproape 14% în ultimele patru săptămâni, în special din cauza dezinvestirii de către Germania a participațiilor în criptomonede și a temerilor că rambursarea de către bursa falimentară Mt. Gox va stimula un val de vânzări, notează ultimul raport Daily Market

De la debutul lor pe 11 ianuarie, cele 11 ETF-uri bitcoin spot din SUA au acumulat peste 14 miliarde de dolari în intrări nete, potrivit Farside Investors, citat în Raportul Daily Market realizat zilnic de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Potrivit fondatorului 10x Research, Markus Thielen, 30% din fluxuri fac parte dintr-o strategie de arbitraj non-direcțională numită basis trade, în loc să fie probabilități direct crescătoare. Scăderea Bitcoin de la sfârșitul lunii aprilie sub 60.000 de dolari a atins nivelul minim de aproximativ 56.500 de dolari, după ce BlackRock a declarat că instituțiile cu greutate, cum ar fi fondurile suverane de investiții, fondurile de pensii și fondurile de investiții, ar putea tranzacționa în ETF-urile spot. Cu toate acestea, JPMorgan a dezvăluit recent că 80% din intrările în ETF-urile spot au venit de la participanții existenți pe piața cripto.

AICI vedeți ce spun analiștii importanți despre evoluțiile viitoare ale monedei

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X