June 14, 2024
Strada Popa Petre 24, București 030167
Actualitate Asigurari Educatie Investitii ISF Pensii Popular

Se deschid porțile unicului master de actuariat din România,sub umbrela ASE și ISF. Ce trebuie să facă cei care vor să practice una dintre cele mai rare și complexe specializări din lume

Academia de Studii Economice (ASE), împreună cu Institutul de Studii Financiare (ISF) și principala organizație de profil din domeniu, anunță o nouă sesiune de admitere pentru Masterul de Tehnici Actuariale (TACT). Programul este singurul din România care oferă studenților posibilitatea de a deveni actuari, practicând astfel una dintre cele mai rare și complexe specializări din lume.

15 serii de studenți au absolvit programul de masterat TACT până în prezent.

Cu sprijinul companiilor din piață, (NN Asigurări de Viață, Omniasig VIG, Asirom VIG, BCR Asigurări de Viață VIG, Mazars) se acordă 12 burse ce acoperă integral taxa pentru perioada de școlarizare, anunță ISF.

Programul de master TACT este recunoscut în domeniul serviciilor financiare pentru specializarea tehnică necesară departamentelor de management de risc și actuariat din instituții financiare – bănci, societăți de asigurare, administratori de fonduri, instituții publice. De asemenea, este singurul program de studii specializate care oferă recunoașterea a 3 din cele 6 examene de bază din partea Institute and Faculty of Actuaries din Marea Britanie.

Programul se desfășoară modular, între orele 18.00 și 21.00, beneficiază și de prezența unor experti din piață – asigurări, investiții, management de risc.

Gradul de angajabilitate al persoanelor ce finalizează masterul TACT este de 95%.

⭐ Procesul de admitere se realizează integral online pe platforma ASE București, între 1 și 4 septembrie.

⭐ Pentru înscriere click aici.

⭐ Contact|0757.352.031, secretariat@fin.ase.ro

Meseria de actuar presupune , în termeni generali, transpunerea riscurilor în cifre și este esențială în activitatea de asigurări, pensii private, analiză de investiții și multe altele. Este, probabil una dintre cele mai rare și mai specializate activități din lume. La nivelul României, numărul actuarilor autorizați nu depășește cel mai probabil câteva sute.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X