May 30, 2024
Strada Popa Petre 24, București 030167
Actualitate Asigurari ISF Popular Trending

S-a încheiat cel mai important concurs pentru studenții pasionați de asigurări. Cine a câștigat a treia ediție a Academiei de Asigurări

Academia de Asigurări, poate singurul concurs de specialiate dedicat studenților, a ajuns la final. Organizatorii, adică Instititul de Studii Financiare (ISF) și Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare (UNSAR) transmit că a fost o concurență puternică și anunță câștigătorii.

Câștigătorii concursului din cadrul Academiei de Asigurări  sunt membrii echipei Risk Rangers, respectiv Papainog Maria-Teodora, Iusuf Erdal, Rusu Ana-Gabriela, studenți ai Academiei  de Studii Economice din București.

Locul II – membrii echipei FinSaferespectiv Guti Ionel, Grama Maria-Roberta, Niță Ana-Maria,studenți ai Universității Transilvania din Brașov.

Locul III – membrii echipei Asiguratorii Transilvaniei, respectiv Gușeilă Andrei, Lupu Mihaela Adelina, Mazilu Liliana Rovena, studenți ai Universității Transilvania din Brașov.

Academia de Asigurări este un program de specializare profesională dedicat studenților, realizat de UNSAR- Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare în parteneriat cu ISF- Institutul de Studii Financiare și A.S.F. – Autoritatea de Supraveghere Financiară și constă într-o serie de module de instruire susținute de specialiști din domeniul asigurărilor.

Membrii echipelor înscrise au oportunitatea să interacționeze și să învețe direct de la profesioniștii din domeniu, în cadrul modulelor de pregătire.

Programul oferă participanților selectați în program și oportunitatea de a-și pune în valoare cunoștintele obținute prin realizarea unui studiu de caz. În baza unei evaluări, ținând cont de modalitatea de întocmire a CV-ului și a scrisorii de intenție, de prezență și de implicare în cadrul modulelor de pregătire, 10 echipe vor fi selectate pentru a întocmi și susține live studiul de caz, urmând ca 3 dintre acestea să fie desemnate câștigătoare. Membrii echipelor câștigătoare vor primi fiecare câte un premiu.

AICI găsiți regulamentul concursului de anul acesta, util pentru cei interesați să participe anul viitor

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X