July 24, 2024
Strada Popa Petre 24, București 030167
Actualitate Analize ASF Economie International Popular

Economia crește firav în clubul țărilor influente. Germania,iar pe plus. Morning Call ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiară realizează zilnic o analiză a celor mai importante tendințe și a celor mai importanți indicatori din piețele financiare non-bancare și din economie, în general. Astăzi, despre creșterea celor mai importante economii ale lumii.

Produsul intern brut (PIB) din OECD a crescut (0,4%) în trimestrul al treilea din 2022, în raport cu trimestrul al treilea 2021, potrivit estimărilor provizorii. Ratele de creștere trimestrială ale OECD au rămas slabe în ultimele trei trimestre.

Dintre țările G7, PIB-ul a crescut cu 0,6% în Statele Unite în trimestrul III 2022, după contracțiile din cele două trimestre anterioare. PIB-ul a crescut, de asemenea, în Germania (la 0,3%, față de 0,1% în trimestrul precedent), dar a încetinit în Italia (0,5%, față de 1,1%), Canada (0,4%, față de 0,8%) și Franța (0,2%, față de 0,5%). PIB-ul a scăzut în Japonia (-0,3%, față de o creștere de 1,1% în trimestrul precedent) și în Regatul Unit (- 0,2%, față de o creștere de 0,2%).

În detaliu despre ultimele știri din mediul financiar, inclusiv despre criza de pe piața criptomonedelor, în Morning Call

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X