July 25, 2024
Strada Popa Petre 24, București 030167
Actualitate Asigurari ISF Popular

Munca în asigurări rămâne atractivă. Aproape 1.000 de oameni se certifică lunar la “școala de brokeri”. ISF, alături de intermediari la evenimentul lor de suflet

Institutul de Studii Financiare (ISF) a fost prezent și anul acesta, la fel ca la toate celelalte ediții, la întâlnirea anuală informală organizată de Uniunea Națională a Societăților de Intermediere și Consultanță (UNSICAR), una dintre cele mai importante evenimente care strâng la aceeași masă specialiști din domeniu, anunță un comunicat de presă al ISF.

Întâlnirile s-au desfășurat, în perioada 13-14 iunie, la Timișoara, având printre participanți reprezentanți ai Parlamentului României, Autorității de Supraveghere Financiară, alături de reprezentanți ai pieței asigurărilor.

În intervenția sa, Cătălin Câmpeanu(foto), director adjunct al ISF, a subliniat că piața asigurărilor rămâne atractivă pentru distribuitori, arătând, în același timp, că procesul de certificare la ISF este unul mai simplu și mai ieftin, comparativ cu alte țări din Uniunea Europeană, acesta fiind un alt element benefic pentru brokeri. În același timp, directorul adjunct al ISF a arătat că, doar până la jumătatea acestui an, Instititul a înregistrat peste 5.000 de certificări unice.

Amintim că ISF este unul dintre partenerii cei mai importanți ai pieței de brokeraj, în condițiile în care este instituția care certifică specialiștii în domeniu. Din această poziție, ISF a venit întotdeauna în întâmpinarea nevoilor pieței, nu doar susținând inițiative ale intermediarilor și perfecționând cursurile, dar și prin facilitarea accesului la certificări mai ales prin dezvoltarea infrastructurii digitale.

Conceptul întâlnirilor informale a fost lansat în 2018, cu editia “Bucureștiul neștiut”, a continuat în 2019 cu “Descoperă Oradea cu UNSICAR”, a revenit în 2021, după pauza provocată de pandemie, cu “Republica de la Ploiești, Drumul Vinului și UNSICAR”, în 2022 participanții au putut descoperi și povestea ultimei capitale a Moldovei sub deviza: “Prin dulcele târg al Ieșilor” iar în 2023 s-au reunit în Cetatea Băniei, Craiova.

Dorel Duță, Președinte UNSICAR, a deschis lucrările conferinței. Au vorbit apoi, Iulius Firczak, Deputat, Parlamentul României, urmat de Claudiu STĂNESCU, Sal-Fin, Simona Dobrică, ASF, Camelia Vlădescu, ASF, Cătălin Câmpeanu, ISF și reprezentanți ai pieței.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X