June 14, 2024
Strada Popa Petre 24, București 030167
Actualitate Analize ASF Economie Popular

Un 2023 complicat. Vine recesiunea,cu efecte dure pentru populație- Morning Call ASF

Economia lumii va intra în recesiune anul viitor, în condițiile în care costurile împrumuturilor făcute de state pentru a ajuta populația să lupte cu inflația galopantă au crescut semnificativ, notează analiștii Autorității de Supraveghere Financiară(ASF) în raportul Morning Call.

Lumea se va confrunta cu o recesiune în 2023, în condițiile în care costurile mai mari ale împrumuturilor, menite să combată inflația, vor duce la contracția mai multor economii, potrivit Centrului de Cercetare în Economie și Afaceri (CEBR), citat de Bloomberg. Economia globală a depășit pentru prima dată 100 de trilioane de dolari în 2022, dar va stagna în 2023, pe măsură ce factorii de decizie vor continua lupta împotriva creșterii vertiginoase a prețurilor, a declarat firma de consultanță britanică în raportul său World Economic League Table. Constatările sunt mai pesimiste decât cele mai recente previziuni ale Fondului Monetar Internațional.

Toate noutățile și tendințele din economia românească și mondială, în raportul zilnic Morning Call, realizat de analiștii Autorității de Supraveghere Financiară

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X