July 25, 2024
Strada Popa Petre 24, București 030167
Actualitate Asigurari Popular

O singură furtună, mii de daune. Cifrele ultimilor ani ar trebui să te pună pe gânduri. Cum eviți cheltuieli de mii de euro cu doar câteva zeci de lei pe lună

Ca urmare a furtunii de săptămâna trecută, companiile de asigurare Membre ale UNSAR au primit, până în acest moment, aproape 4.000 de notificări de daune – atâtîn baza asigurărilor de locuințe, a celor dedicate bunurilor și sediilor companiilor, cât și în baza polițelor auto CASCO.

Și acesta este un singur eveniment. Ultimul an și jumătate a arătat, însă, dacă mai era nevoie, cât de expuși suntem la fenomenele naturale și nu numai. Cutremurele din Gorj, de anul trecut, au provocat alte câteva mii de daune, în timp ce incendiile fac ravagii. Peste 20 de case ard zilnic.

Citește și: Speriați de cutremure, românii au cumpărat asigurări mai mult ca în orice altă perioadă

Jumătate dintre aceste avizări au fost făcute, pentru acoperirea prejudiciilor, în baza asigurărilor de locuințe și a celor dedicate companiilor, cealaltă jumătate fiind pentru asigurările CASCO, transmite UNSAR referitor la daunele provocate de ultimele furtuni.

Pe scurt, indiferent că vorbim despre bunurile personale, locuințele, autoturismele sau afacerile noastre – acestea pot fi protejate prin intermediul unei polițe de asigurare, care ne poate ajuta să trecem mult mai ușor peste astfel de incidente.

“Cu siguranță, evenimentele din ultima perioadă ne-au demonstrat încă o dată cât de expuși suntem riscurilor. Din fericire, avem și soluții la îndemână. Trebuie doar să ne informăm din surse avizate sau de la distribuitorul nostru de asigurări preferat și să luăm cea mai bună decizie pentru a ne proteja bunurile cele mai de preț. Este important să fim pregătiți și protejați financiar de o asigurare”, a declarat Alexandru CIUNCAN, Președinte & Director General al UNSAR.

Citește AICI cum poți evita să plătești pagube de mii sau zeci de mii de euro cu sub 40 de lei pe lună

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video
X