July 24, 2024
Strada Popa Petre 24, București 030167
Actualitate Analize ASF Economie Investitii Opinii

Serviciile de finanțare participativă

Prin Legea nr. 244/2022, în vigoare din 06.08.2022, au fost stabilite măsuri de punere în aplicare a dispozițiilor Regulamentului (UE) 2020/1503, care reglementează.

Read More
Actualitate Analize ASF Asigurari Popular

Profituri istorice pentru firmele de asigurare. Brokerii rămân esențiali. Este piața asigurărilor în cel mai bun moment al său?

Piața asigurărilor din România trece prin momente benefice și pare să se așeze, în sfârșit, după ani de convulsii din care au rezultat.

Read More
Actualitate Economie Educatie ISF Popular

Sute de elevi de liceu au învățat gratuit cum să “știe cu banii”. Start2Learn 4, la final. Când începe a cincea ediție

A patra ediţie a proiectului Start2Learn: Finanţe personale, adresat elevilor din ciclul liceal, clasa a XI-a din primăvara anului școlar 2023-2024, organizat de.

Read More
Actualitate Analize ASF Investitii Popular

Germania iese de pe Bitcoin, moneda pierde 14% din valoare în ultima lună. Ce urmează pe piața cripto

Bitcoin a scăzut cu aproape 14% în ultimele patru săptămâni, în special din cauza dezinvestirii de către Germania a participațiilor în criptomonede și.

Read More
Actualitate Popular Trending

Tu unde mergi în concediu și cu ce buget? Aproape două treimi dintre români vor în țară. Sumele pe care le-au pregătit pentru vacanță

Jumătate dintre români au pregătit pentru vacanță sume între 1.000 și 6.000 de lei, relevă un sondaj prezentat de CEC Bank și realizat.

Read More
Actualitate Economie Popular Studii

Inflația ne rupe iar la buzunar. Statistici care dau fiori. Doar un sfert dintre români își vor mai permite aceleași lucruri în aceleași cantități

Atunci când iau decizii de cumpărare, consumatorii din România  sunt interesați în primul rând de preț, apoi de cât de sănătos este produsul.

Read More
Actualitate Analize ASF Investitii Popular

Cifre fără precedent la Bursa de la București. Numărul tranzacțiilor a explodat, capitalizarea de asemenea-Raport ASF

Numărul de tranzacții derulate în trimestrul I 2024 la BVB – pe piața reglementată și SMT – s-a ridicat la aproape 615.000 și.

Read More
Actualitate International Popular

Tu ce ai face? Peste jumătate dintre angajații din lume vor să învețe să dea mâna cu Inteligența Artificială (AI). Recalificarea, un sport la modă

Aproape 60% din anagajații din întreaga lume văd în dezvoltarea AI un punct de referință și au de gând să se recalifice pentru.

Read More
Actualitate Asigurari Popular

O singură furtună, mii de daune. Cifrele ultimilor ani ar trebui să te pună pe gânduri. Cum eviți cheltuieli de mii de euro cu doar câteva zeci de lei pe lună

Ca urmare a furtunii de săptămâna trecută, companiile de asigurare Membre ale UNSAR au primit, până în acest moment, aproape 4.000 de notificări.

Read More
X